League of Legends'ı indirin:

Image result for league of legends

League of Legends, Windows ve Mac'te çevrimiçi olarak indirilebilir ve oynanabilir. LoL olarak da bilinen MOBA, Brezilya'da arayüz ve Portekizce olarak dublajlı özel bir sunucuya sahip. Oyun ücretsiz olduğundan, oynamaya başlamak için hemen indir, hesap oluştur ve giriş yap. Bundan önce, oyunu bilgisayarınızda çalıştırmak için minimum gereksinimleri kontrol etmen gerekir.

LoL, her oyunda değişiklik yapan karmaşık bir oyundur, çünkü çok çeşitli karakterler (şampiyonlar), deriler, eşyalar yaratır ve koşar. Ayrıca, her hafta bir sonraki rotasyona kadar test edilecek 10 ücretsiz şampiyon sunan bir rotasyon var.

> Pubg PC Indir


Eski Etki Etki Noktaları (IP), oynanan her oyundan kazanılan sanal para birimi - Blue Essence'ı kazanmak için bu şampiyonlarla oynamak ve kalıcı olarak yeni şampiyonlar satın almak mümkündür. Essence edinme süreci zaman alıcı olabilir ve deriler ve diğer bebeklerle değiştirilebilecek RP - Riot Points satın almak için gerçek hayatta para harcamayı seçebilirsiniz.

Image result for league of legends


Menzilli modda rekabet ederek, kullanıcılar Bronz, Gümüş, Altın, Platin, Elmas ve Challenger gibi kategorilerden linklere tırmanabilirler. Oyuncunun ulaştığı bağlantıya bağlı olarak, oyun yükleme ekranında farklı kenarlar elde eder.

Ek olarak, League of Legends sadece oyunla sınırlı değil, çünkü Brezilya da dahil olmak üzere giderek daha popüler bir spor haline geldi. Profesyonel oyuncuların veya şampiyonlukların akışını izlemek - CBLoL gibi - oyun deneyiminin bir parçasıdır. Ülke senaryomuzun ana başlıkları arasında BrTT ve Kami sporcularının yanı sıra Flamengo, paiN Gaming, KaBuM! ve Vivo Keyd.


Oyun modları


LoL maç haritasına göre değişen çok çeşitli oyun modlarına sahiptir. Haberci Yarışı esas olanı. Daha stratejik olarak, beş oyuncudan oluşan iki takım arasındaki muhalif tabana hükmetmek ve düşmanın Nexus'unu yok etmek - takımın bir "kalbi" olan düellodan oluşur. Summoner's Rift ile aynı hedefe sahip olan ancak her takımda daha kısa maçlarda sadece üç oyuncu bulunan Twisted Treeline da var.

ARAM modunda, yani All Random, All Mid anlamına gelir, beş oyuncudan oluşan iki takım rastgele karakterleri kontrol eder ve tek bir rotada birbirleriyle yüzleşir ve hedef aynı zamanda rakip üssü yok etmektir. Hakimiyet modu, ancak, tamamen farklı bir teklif sunar ve puan elde etmek için haritanın bazı alanlarını kontrol etmekten ibarettir. Kazanmak için, ekibin düşmanı Nexus'u yok etmek için yeterli puan biriktirmesi gerekiyor. Arkadaşların oyunlarını seyretme imkanı da var.
Image result for league of legends


120'den fazla karakter seçeneği


Oyuncu, tüm oyun modlarında bir şampiyonu kontrol etmekten sorumludur. Kayn, Zoe, Kalista, Teemo ve Katarina gibi toplam 120'den fazla karakter var ve hepsi farklı avantaj ve dezavantajlara sahip. Sürekli yeni karakterler eklenir ve her bir şampiyon, onu diğerlerinden farklı kılan benzersiz yeteneklerle düşünülür, bu da aralarında birkaç sayaç oluşturur (diğer şampiyonları iptal etme yeteneği).

Ek olarak, iyi gelişmiş hikayeleri ve ilişkileri var: Oyunun odağı tamamen oynanış olmasına rağmen, Garen ve Lux'ın kardeş olduğunu ya da ninja Shen ve Zed'in kimin en güçlü olduğunu bildiklerini bilmek ilginçtir. Örneğin.


Güncellemeler


Oyun, yeni oyun modlarının başlatılmasından dengeleme ve yeni şampiyonların eklenmesine kadar sık ​​sık değişikliklere uğruyor. Bu, MOBA'yı dinamik tutar ve deneyimin tekrarlı hale gelmesini önler. PBE - Oyuncu Beta Ortamı - sunucusunda oynama imkanı da vardır ve tüm değişiklikleri resmi sunucuda yayınlanmadan önce test etmek mümkündür.

Image result for league of legends


Rekabetçi senaryo


League of Legends'ın çok gelişmiş bir rekabet ortamı var. Her bölgenin kendi ligine özgü düzenlemeleri ve iyi organize edilmiş ekipleri vardır. Sporcuların antrenman rutinleri çok yoğundur, ancak organizasyonlarından ve sponsorluklarından aldıkları destek muazzam bir şekilde büyüdü ve mesleği daha istikrarlı hale getirmeye yardımcı oldu. Şampiyonaya binlerce kişi katıldı ve şampiyon takımlara nakit para ödülleri verildi.

Brezilya'da sahne çok büyüdü ve NG Gaming ekibi Dünya Kupası'na ulaşmayı başardı ve dünyanın en iyi takımlarına karşı harika bir kampanya başlattı. Ayrıca, Flamengo gibi futbol kulüpleri bile sahneye girmiş ve Felipe "brTT" Gonçalves ve Thúlio "SirT" Carlos gibi sahnedeki saygın oyuncularla oynadığı sırada bahis yapmıştır.

> CS go 1.6


Comments

Popular posts from this blog

Counter Strike {CS} 1.6 Oyun Bedava Indir

PLAYERS UNKNOWN BATTLEGROUND {PUBG} INDIR