Counter Strike {CS} 1.6 Oyun Bedava Indir

Image result for counter strike


Counter Strike Oyunu (cs 1.6) Türkçe Dil Paketi


Counter Strike 1.6 Türkçe Yama indir, 1999 yılında Half Life modu olarak yayınlanan CS Counter Strike oyunu 1.6 sürümü için Türkçe dil paketidir. Counter Strike oyununu Türkçe oynamak isteyen oyun severler ücretsiz indirebilirler.

Counter Strike Oyunu Nasıl Oynanır?


Minh Lee ve Jess Cliffe tarafından tasarlanan ilk oyun Dünyasına Half Life modu olarak yayınlanmıştır. Oyunun Dünya çapında büyük bir ilgi görmesiyle bilgisayarların ve özellikle İnternet Cafe’lerin vazgeçilmez oyunu haline gelmiştir. Counter Strike 1.6 Türkçe Dil Paketi (Türkçe Yaması) oyunu ve menülerini daha kolay kullanmanızı sağlayacaktır. Online FPS oyunu ve yıllar önce çıkmasına rağmen popülerliğini korumaktadır. cs 1.6 indir Online oynamak için LAN oyun modunda oynayabilir. Terörist ve kontra terör takımını seçerek harita üzerinde karşı takım ile doyasıya çatışabilirsiniz. Oyunu kazandıkça bölüm başı ücret kazanarak daha iyi silahlar satın alırsınız. Eğer oynadığınız bölümde rehine varsa kaçırarak daha çok para kazanın.
Image result for counter strike

> Pubg PC Indir


Counter Strike 1.6 Türkçe Kurulumu Nasıl Yapılır?


Cs 1.6 Türkçe yama sadece oyunun menülerini değil, telsiz konuşmaları, ses komutları, metin diyalogları ve diğer bütün herşey Türkçe’ye çevriliyor. Counter Strike 1.6 Türkçe Yama dil paketi sayesinde daha gerçekci şekilde oynamanıza yardımcı olacaktır.
Oyunun kurulumu Counter Strike 1.6 sürümünü varsayılan kurulumu yapıldığı yere otomatik olarak kurulmaktadır. Eğer kurulum esnasında farklı bir klasör seçmişseniz mutlaka oyunun kurulu olduğu kısma Türkçe yama’yı kurmanız gerekmektedir. Aynı klasör içerisinde olduğu müddetçe çalıştığını belirtelim. Cs Türkçeleştirme işlemini yaptıktan sonra dilerseniz, oyunun online versiyonunda işinize yaracak cs wall hack hile programınıda deneyebilirsiniz.
Counter Strike 1.6 şu anda en çok oynanan counter series sürümüdür. Daha yeni çıkan sürümlere sahip olmasına rağmen, cs 1.6 her zaman bir numara olarak kalmıştır.
Image result for counter strike

Vana Half-Life'ı serbest bıraktığında, birçok mod ve yamalar kaldırıldı. Bu güçlü oyun motorunda en çok oynanan şüphesiz Counter Strike. 1.6 güncellemeyle birlikte, Half-Life'a ihtiyaç duymadan cs oynamak artık mümkündü.

Buhar; Valve, çevrimiçi oyunlar oynamak için Valve tarafından geliştirilen en yeni ASAP programıdır. Yarı-Ömür, Counter-Strike ve Counter-Strike Durumu Sıfır.

Buhar; İnternetin en yeni sürümünü direk üzerinden güncelleyebilir. Steam, oyun içinde oynanışı mümkün kılacak özel araçlar da içermektedir.
Related image

  •  En yeni Valve oyunlarını oynayabilirsin.
  •  Güncellemeleri kendisi yapacak ve bir yamaya gerek kalmayacak.
  •  Oynarken arkadaşlarınızla sohbet edebilirsiniz.
  •  En iyi oyun sunucularını bulacaksınız.

                  


Comments

Popular posts from this blog

PLAYERS UNKNOWN BATTLEGROUND {PUBG} INDIR

League of Legends'ı indirin: